Minggu, 12 Mei 2013

lirik lagu cucak rowo didi kempot


LIRIK LAGU:Cucak rowo

Didi kempot


Kucoba-coba melempar manggis
Manggis kulempar mangga kudapat
Kucoba –coba melamar gadis
Gadis kulamar janda kudapat

Jamane jamane jaman edan
Wong tuo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amargo wedi karo manuk e

Intro

Iki piye iki piye iki piye
Wong tuo rabi perawan
Prawane yen bengi nangis wae
Amargo wedi karo manuk e

Manuk e,manuk e,cucak rowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute seng akeh wulune
Yen di goyang ser…ser…
Aduh enake

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar